Δήμος Κατερίνης – ΔΗΚΕΔΗΚ: Μεταφορά & μετεγκατάσταση του Κέντρου Κοινότητας

Κοινωνία

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι, λόγω των εργασιών μεταφοράς και μετεγκατάστασης, το Κέντρο Κοινότητας θα είναι κλειστό τη Δευτέρα, 15.02.2021 και την Τρίτη 16.02.2021.

Από την Τετάρτη 17.02.2021 θα λειτουργεί πλέον στο νέο χώρο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 51.

Λόγω μεταφοράς της τηλεφωνικής σύνδεσης, ενδέχεται να καταστεί δύσκολη η επικοινωνία. Για την απρόσκοπτη λειτουργία και την εξυπηρέτηση των δημοτών, η επικοινωνία θα γίνεται μέσω του email του Κέντρου:

iak-katerinis@hotmail.com

Επισημαίνεται ότι για τρεις μήνες ακόμα παρατείνονται τόσο η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος όσο και του Επιδόματος Στέγασης. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία των δικαιούχων στους Δήμους ή στα Κέντρα Κοινότητας.

 Η τρίμηνη παράταση που δίνεται αφορά τα προγράμματα «Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα» και «επίδομα στέγασης» στις περιπτώσεις που, λόγω λήξης της ισχύος τους, απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης των δικαιούχων κατά τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο του 2021.