Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας: “Για την εκπαιδευτική κοινότητα δεν υπάρχουν «εκλεγμένοι» αιρετοί και το σύνολο σχεδόν όσων ορίστηκαν κατέθεσαν δηλώσεις παραίτησης από μέλη του «Π.Υ.Σ.Π.Ε» Πιερίας”

Κοινωνία

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Πιερίας

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ δεν νομιμοποιεί την συγκρότηση και λειτουργία του «Π.Υ.Σ.Π.Ε» Πιερίας. Άλλωστε τα Υπηρεσιακά Συμβούλια που συγκροτήθηκαν από τις Περιφερειακές Δ/νσεις  δεν έχουν γίνει αποδεκτά και δε θα γίνουν από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας (ΔΟΕ-ΣΕΠΕ- συνδικαλιστικές παρατάξεις).

Απαιτούμε την παράταση της θητείας των αιρετών που εκλέχθηκαν στις εκλογές του 2018 μέχρι τη διεξαγωγή νέων εκλογών δια ζώσης και ως εκ τούτου εξακολουθούμε να τους θεωρούμε αιρετούς εκπροσώπους του κλάδου, οι οποίοι βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία και συνεννόηση με τα Δ.Σ. των Συλλόγων και τη Δ.Ο.Ε.

Καμία νομιμοποίηση της λειτουργίας «ψευτο-υπηρεσιακών» Συμβουλίων από κανέναν συνάδελφο

Απαιτούμε την απόσυρση όλου του αντιεκπαιδευτικού πακέτου μέτρων (αξιολόγηση, ωράριο νηπιαγωγών), την απόσυρση του Ν.4692/2020 και της Υπουργικής Απόφασης για την επιχειρούμενη αξιολόγηση, καθώς και την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Να παρθούν τώρα όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε τα σχολεία να λειτουργούν με  ασφάλεια.

Για τον ΣΕΠΕ Πιερίας                  

    Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας   

                             
 Θανάσης Κοντοφάκας                    Κοσκινάς Χρήστος