Δήμος Κατερίνης: Καθημερινή και συστηματική συντήρηση των χώρων Πρασίνου

Κοινωνία Πολιτική

Με όλο το ανθρώπινο δυναμικό, τα  τεχνικά μέσα και υλικά, που απαιτούνται για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου διασφαλίζουν καθημερινά τη βελτίωση της ποιότητας των υφιστάμενων χώρων πρασίνου.

Προς την κατεύθυνση αυτή μεταξύ άλλων: κοπή, αποψίλωση και καθαρισμό χόρτων, σε κυκλικούς κόμβους, πάρκα κ.α. κοινόχρηστους χώρους, στην πόλη της Κατερίνης πραγματοποιούν συστηματικά, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Παράλληλα, γίνεται συντήρηση και ειδικότερα αρδεύσεις, κλαδέματα, φυτεύσεις κοινόχρηστων χώρων σε όλο το εύρος του Δήμου της Κατερίνης. Επιπλέον, κλαδεύσεις με γερανοφόρο όχημα και θρυμματισμός κλαδιών.

Σύμφωνα με τοναρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Τσιουκάνη: «Η φροντίδα των χώρων πρασίνου του Δήμου μας, η περιποίηση των κοινόχρηστων χώρων μέσα από τη διενέργεια των εργασιών συντήρησης τίθεται στο επίκεντρο της καθημερινής μας μέριμνας».