Πιερία -Κλείνει ένας κύκλος για τον διοικητή της Π.Υ Κατερίνης Ε. Φαλάρα, ανοίγει ένας νέος με την προαγωγή του στο τιμόνι της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Θεσσαλίας

Κοινωνία

Κλείνει ένας απόλυτα επιτυχημένος κύκλος στο τιμόνι της Πυροσβεστική Υπηρεσίας για τον μέχρι χθες Διοικητή Ευάγγελο Φαλάρα και ξεκινά ένας νέος κύκλος με την προαγωγή του και την μετάθεση στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας.

Ο κ. Φαλάρας υπηρέτησε την Πιερία για περισσότερο από δέκα χρόνια, με σεμνότητα και εξαιρετική ικανότητα που αποδείχθηκε άλλωστε από τον τρόπο που χειρίστηκε δύσκολα συμβάντα στην Υπηρεσία. Χαίρει της εκτίμησης του κόσμου, είχε πολύ καλή συνεργασία με τις αρχές και τους φορείς του νομού, αλλά και τους τους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος σε επιστολή του, τους ευχαριστεί όλους για την βοήθεια και τη συνεργασία .

Το ευχαριστώ του κ. Φαλάρα

Με τις τακτικές κρίσεις του 2021 προάγομαι και μετατίθεμαι στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Θεσσαλίας.

Αποχωρώντας από την Πιερία, στην οποία υπηρέτησα για περισσότερο από δέκα έτη, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων-συνεργατών μου, στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πιερίας, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά χρόνια και μαζί διαχειριστήκαμε τα δύσκολα αλλά και τα εύκολα συμβάντα, που εκδηλώθηκαν στο Νομό.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των πολιτών της Πιερίας, τόσο τους θεσμικούς που πάντα συνεργαζόταν μαζί μας, και συνέδραμαν στις ανάγκες της Υπηρεσίας, αλλά και τους απλούς πολίτες που εθελοντικά και αγόγγυστα βοηθούσαν στο επιχειρησιακό κι όχι μόνο έργο. Και έτσι θα ήθελα να συνεχίσουν.

Σε όλη αυτή την περίοδο οι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης ήταν πάντα αντικειμενικοί, έγκυροι, έγκαιροι και χωρίς διάθεση κακοπροαίρετης κριτικής απέναντι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους ευχαριστώ για αυτό, διότι με αυτόν τον τρόπο βοήθησαν στην ανάδειξη του έργου της υπηρεσίας αλλά και στην βελτίωση της.

Τέλος αλλά όχι εσχάτως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν στην μακρόχρονη διαδρομή μου στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ευάγγελος Φαλάρας