Εξαφανίστηκε από την Κατερίνη ο 28χρονος Γιώργος Πολυζόπουλος – Ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Κοινωνία

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ, 28 EΤΩΝ, #MISSING ALERT

Στις 19/12/2020 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κατερίνης ο Γεώργιος Πολυζόπουλος, 28 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 15/01/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, και κατόπιν εγκρίσεως της Αστυνομίας, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Γιώργος Πολυζόπουλος έχει ύψος 1.75 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινη φούτερ μπλούζα και τζιν παντελόνι.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert App οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android  και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.