Παναγιώτης Καζάς: “«Υπό πλήρη διάλυση η οργάνωση Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού»

Κοινωνία Πολιτική

Λίγες ώρες χιονόπτωσης ανέδειξαν και πάλι την πλήρη ανικανότητα του Δημάρχου, με τις καταγγελίες των δημοτών, για την «εξαφάνιση» του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού από τον αποχιονισμό να… «πέφτουν βροχή».

Στο «έλεος» του καιρού βασίζονται πλέον οι πολίτες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, περιμένοντας να σταματήσει η χιονόπτωση… κι όλα θα είναι καλά!!!

Μετά από λίγες μέρες θα λιώσει!!!

Καραντίνα έχουμε άλλωστε που θα πάμε???

Μάλλον έτσι σκέφτεται ο Δήμαρχος κ. Μανώλας και δεν χρειάστηκε σχέδιο πολιτικής προστασίας για τα χιόνια που ήρθαν και τον αποχιονισμό των οικισμών.

Υπάλληλοι του Δήμου με εμπειρία πολλών ετών σε τέτοιες συνθήκες, παρακολουθούσαν χαλαρά από το σπίτι τους το χιόνι να πέφτει και δηλώνουν ότι «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ» να συμμετέχουν στις εργασίες αποχιονισμού… και μάλιστα αναφέρουν ότι «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ σε όσα χρόνια εργαζόμαστε».

Μάλιστα, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ και καταγγελίες ότι μηχάνημα για αποχιονισμό που άρχισε να κάνει εργασίες έστω και καθυστερημένα δεν το οδηγεί χειριστής του Δήμου αλλά ιδιώτης.

Οι κεντρικοί οδικοί άξονες ανοίχθηκαν με την συμβολή της Περιφέρειας και την καθυστερημένη συμμετοχή του Δήμου με ελάχιστα μηχανήματα.

Οι δρόμοι μέσα στους οικισμούς πιθανόν θα καθαρίσουν όταν… θα λιώσει το χιόνι!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ (δημοτικές-κοινοτικές οδοί, στενά).

Έρχεται παγωνιά μετά το χιόνι και όσοι χρειάζεται να μετακινηθούν δεν μπορεί να κινδυνεύουν από την ανευθυνότητα του και την ανεπάρκεια του.

Παναγιώτης Καζάς

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης