Εμβολια-ΖΩ» διαδικτυακή εσπερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας

Επαγγελματίες Κοινωνία

 Μια ακόμα άκρως ενδιαφέρουσα επιστημονική εσπερίδα με αναφορά την πανδημία του κορωνοϊού και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, διοργανώνει διαδικτυακά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 7:00 μ μ , το τμήμα Κατερίνης «Ολύμπιος Ζευς» της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ.

 Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνεργασία της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και αποτελεί την απαρχή ανάλογων πρωτοβουλιών του τμήματος  Κατερίνης «Ολύμπιος Ζευς» της ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ για το έτος 2021, παρά τα προβλήματα που προκύπτουν από τη γνωστή παγκόσμια πανδημία.

 Η εσπερίδα φέρει την ονομασία «ΕΜΒΟΛΙΑ-ΖΩ», ένας πολύτιμος συνδυασμός για την υγεία του πληθυσμού, ένας συνδυασμός που δηλώνει ότι η ζωή όλων μας θα συνεχιστεί χωρίς προβλήματα, αρκεί να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα των εμβολίων. Παράλληλα οι καθόλα αξιόλογοι επιστήμονες-εισηγητές 

θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες .

 Ομιλητές:

 -Δρ Κυριάκος Αναστασιάδης, καθηγητής καρδιοθωρακοχειρουργικής Α.Π.Θ. πρόεδρος Ιατρικού Τμήματος Α.Π.Θ.

 -Δρ Γεώργιος Παπαζήσης, Αναπληρωτής καθηγητής Φαρμακολογίας Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. 

 Την εκδήλωση συντονίζουν:

  -Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης, πρόεδρος τμήματος «Ολύμπιος Ζευς» Κατερίνης της ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ, καρδιολόγος.

  -Δρ Ηρακλής Τσανικίδης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Διευθυντής Παθολογικής και COVID Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

 Η διαδικτυακή είσοδος  για την παρακολούθηση της εσπερίδας, είναι μέσω

facebook.com/ ahepa.hellas. 

                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ                                                                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΜΠΟΣΤΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ