Συνάντηση του Αντιδημάρχου Κατερίνης Γ. Νταντάμη με την Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπ. Σκούφα

Κοινωνία Πολιτική

Τη Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέτυ Σκούφα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιδήμαρχος Δόμησης & Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης. Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και ο κ. Νταντάμης ενημέρωσε για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στη δρομολόγηση σημαντικών έργων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, όπως η αξιοποίηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για τη δημιουργία του δικτύου ποδηλατόδρομων και την κυκλοφοριακή μελέτη που βρίσκεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, ενημέρωσε για την πορεία του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση του δικτύου πεζοδρομίων του κέντρου της Κατερίνης και των πλατειών Ελευθερίας και Δημαρχείου, την αναθεώρηση των χρήσεων γης στο εγκεκριμένο σχέδιο του Δήμου και τις ενέργειες που γίνονται για την προστασία του περιβάλλοντος. Ακόμη, αναφέρθηκε στον τουριστικό σχεδιασμό για τη συνολική προβολή του Δήμου υπογραμμίζοντας ότι «για να ευοδωθούν οι προγραμματισμοί και τα έργα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την απειλή του κορωνοϊού. Εμείς, συνεχίζουμε τις προσπάθειες έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο των στόχων μας την υλοποίηση έργου με αναπτυξιακό πρόσημο».

Ο κ. Νταντάμης ευχαρίστησε την κα Σκούφα για την πρωτοβουλία της να επισκεφθεί τον Δήμο και της ευχήθηκε «καλή πρόοδο, δύναμη και επιτυχία».  Από πλευράς της, η κα Σκούφα δήλωσε ότι ως εκπρόσωπος της Πιερίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια υλοποίησης έργων προς όφελος των πολιτών: «Με τον κ. Νταντάμη συζητήσαμε πολλά θέματα με σημαντικότερα αυτά που αφορούν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του τόπου μας. Όλα αυτά τα χρόνια με την κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα συνδράμω ώστε να αναδειχθούν και δρομολογηθούν κρίσιμα ζητήματα της Πιερίας. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσω να εργάζομαι επιζητώντας την αγαστή συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων».