Στην Κατερίνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας – Τι είπε για το νοσοκομείο, η σύσκεψη στο Επιμελητήριο (video και φωτο)

Κοινωνία Πολιτική

Το νοσοκομείο Κατερίνης ξεπέρασε τα όρια του, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη του στην Κατερίνη. Τον πρώην πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο νοσοκομείο ο Διοικητής κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, και στελέχη της διοίκησης. Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε  για την λειτουργία, και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται από το προσωπικό.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Lu5dlVw9nTw[/youtube]

«Φοβάμαι ότι η μέχρι τώρα στάση της κυβέρνησης ήταν η επικοινωνία και η προπαγάνδα, όχι η ουσία. Γι αυτό και η χώρα μας βρίσκεται σήμερα στην δεύτερη χειρότερη στην Ευρώπη στους θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού μετά την Ιταλία» επεσήμανε ο κ.Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι «η ανθρώπινη ζωή είναι προτεραιότητα και πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να προστατευτεί».

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rxPYQC3IYYo[/youtube]

Μετά το νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Κώστα Ρέχα, τον πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων δήμου Κατερίνης κ. Νίκο Ντούλα και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη. Συμμετείχαν επίσης η βουλεύτρια Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, ο πρώην βουλευτής κ. Χάρης Τζαμακλής.