Σύσκεψη σε εξέλιξη στην αντιπεριφέρεια με τον Γ. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας – Κλειστοί οι δρόμοι Κατερίνης – Καρίτσας στο 7ο και 12ο χλμ και Κατερίνης – Ελασσόνας στο 4ο και 7ο χλμ

Κοινωνία

Σε εξέλιξη σύσκεψη είναι αυτή την ώρα σύσκεψη με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης. Όπως ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης, εάν υπάρξουν αιτήματα από τους δημάρχου,ς θα ζητηθεί να κηρυχθεί ο νομός σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Προβλήματα

Από τις έντονες βροχοπτώσεις προβλήματα δημιουργήθηκαν στην 13η Εθνική Οδό, στην Ανδρομάχη, τη Νεοκαισάρια, και τον Σβορώνο, ενώ η στάθμη του νερού έχει ανέβει στον Πέλεκα. Προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Δίου Ολύμπου, στην περιοχή “Ξηρολάκι” στην επαρχιακή οδό Ν. Εφέσου, Κονταριώτισα, Καρίτσα. Επίσης πρόβλημα υπάρχει στο ρέμα της Κονταριώτισας.

Κλειστοί δρόμοι

Σύμφωνα με την αστυνομία, κλειστά παραμένουν τα παρακάτω οδικά τμήματα: Στην Επαρχιακή Οδό Κατερίνης – Καρίτσας, στο 7ο και 12ο χλμ Στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας, στο 4ο και 7ο χλμ.