Συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες που έχουν ανάγκη, από το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πλαταμώνα

Κοινωνία

Κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν και να βοηθήσουν απευθύνει μέσω των social media ο π. Κωνσταντίνος Κουκάρας. Συγκεκριμένα, για τις ημέρες των Χριστουγέννων, το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πλαταμώνα, θα συγκεντρώσει προϊόντα μακράς διαρκείας για τις οικογένειες που δεν μπορούν να τα προμηθευτούν έτσι ώστε να κάνουν και αυτές Χριστούγεννα.

Η ανάρτηση του π. Κωνσταντίνου Κουκάρα:

Αγαπητοί μου φίλοι εύχομαι να είστε όλοι καλά. Θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας. Οι ευλογημένες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν όλοι μας θα συγκεντρωθούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Όμως κάποιοι αδελφοί μας δυσκολεύονται ακόμη και για τα απολύτως απαραίτητα αγαθά. Για τον λόγο αυτό το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πλαταμώνα συγκεντρώνει προϊόντα μακράς διάρκειας όπως : γάλα εβαπορέ, σάλτσα, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, μαρμελάδα, βούτυρο, καφέ, ζάχαρη, αλεύρι, είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά, κονσέρβες, μπισκότα, σοκολάτες, αλάτι, αυγά. Επίσης το Φιλόπτωχο Ταμείο μοιράζει μαζί με αυτά τα αγαθά και τυρί και κρέας. Λόγω τής δύσκολης κατάστασης που όλοι βιώνουμε καλούμαστε να ανταποκριθούμε στην ανάγκη των πιο αδύναμων αδελφών μας και να τους αναπαύσουμε έστω και για λίγο και στο μέτρο του δυνατού ο καθένας μας

.Τα αγαθά θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης Σωτήρος Πλαταμώνα και θα διανεμηθούν πριν από τα Χριστούγεννα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και σας περιμένουμε να περιβάλλεται με αγάπη και αρωγή αυτήν την προσπάθεια μας.

Ο Θεός να είναι μαζί σας.