Επίσκεψη στο νοσοκομείο Κατερίνης αύριο του υφυπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη – 113 κλίνες γεμάτες χθες από ασθενείς με covid 19

Κοινωνία Πολιτική

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης θα μεταβεί απύροι  ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Ο Υφυπουργός θα  ενημερωθεί από τη Διοίκηση και εκπροσώπους του προσωπικού του Νοσοκομείου για τις τελευταίες εξελίξεις, που φέρνουν την Πιερία πανελλαδικά στην 3η θέση σε αριθμό των κρουσμάτων και νοσηλευομένων σε κλίνες Covid-19.

113 κλίνες γεμάτες, νοσούν γιατροί και νοσηλευτές

Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης ασφυκτιά πλέον, όλες οι  κλίνες covid και μη έχουν καλυφθεί, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους. 113 κλίνες είναι όλες γεμάτες με ασθενείς covid19,  ενώ πολλοί ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν νοσήσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Τμήμα covid από τους τέσσερις γιατρούς οι τρείς έχουν νοσήσει. 10 κλίνες είναι γεμάτες στη ΜΕΘ, τρεις στη χειρουργική που έχει μετατραπεί προκειμένου να περιθάλψει ασθενείς. Χθες Κυριακή για 113 ασθενείς υπήρχαν τρεις γιατροί (Επιμελητές- Διευθυντές) και τρεις ειδικευόμενοι γιατροί.