Δήμος Κατερίνης: Υγειονομικό υλικό – δωρεά του μη κερδοσκοπικού σωματείο ADRA Ελλάς διατίθεται στα σχολεία

Κοινωνία Πολιτική

Αντισηπτικά χεριών και σαπούνια, τα οποία συνιστούν δωρεά στο Δήμο Κατερίνης από το μη κερδοσκοπικό σωματείο ADRA Ελλάς, θα διατεθούν στις σχολικές μονάδες, στο πλαίσιο των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής.

Ειδικότερα,  τα 1800 συνολικά τεμάχια υγειονομικού υλικού (900 τεμαχ. αντισηπτικά – 500ml και 900 σαπούνια – 100 γραμμαρίων αντίστοιχα) παρέλαβαν σήμερα, από την εκπρόσωπο του σωματείου Δέσποινα Τολόγλου, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Νταντάμης & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, οι οποίοι μετέφεραν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου «για τη σημαντική κοινωνική αυτή προσφορά και έμπρακτη υποστήριξη του  συγκεκριμένου σωματείου στις επιτακτικές την περίοδο της υγειονομικής κρίσης ανάγκες».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το σωματείο ADRA, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και το “Βοήθεια στο Σπίτι”, ανέλαβε και καλύπτει ήδη για το χρονικό διάστημα 01 Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου, την αμοιβή και τις ασφαλιστικές εισφορές υπηρεσιών ψυχολόγου σε άτομα που χρήζουν βοήθειας.