«Γιατί κακοποιούνται τα παιδιά και αδικούνται οι πατεράδες μετά το διαζύγιο; Συνεπιμέλεια τώρα!»

Κοινωνία

Τι γίνεται μετά από ένα διαζύγιο στην Ελλάδα;

1). Ο πατέρας χάνει τη συνεπιμέλεια των παιδιών του που είχε μέσα στον γάμο. Γιατί; Το κράτος δρα τιμωρητικά για τον πατέρα λοιπόν θεωρώντας πως όλοι οι πατεράδες είναι το ίδιο κακοί και όλες οι μανάδες είναι το ίδιο καλές ως γονείς.

2). Με copy-paste δικαστικές αποφάσεις ο πατέρας παίρνει ελάχιστη επικοινωνία με τα παιδιά του. Ξανά, το κράτος τιμωρεί τον πατέρα αλλά και τα παιδιά θεωρώντας μοναδικό γονέα μόνο αυτόν που έχει την αποκλειστική επιμέλεια, δηλαδή τη μάνα.

3). Πολλές μανάδες (πάνω του 50%) κακοποιούν τα ίδια τους τα παιδιά με πλύση εγκεφάλου, με συκοφαντίες κατά του μπαμπά, με τη γονεική αποξένωση κλπ κλπ. Αυτά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στα οποία η πλειοψηφία των δικαστών-εισαγγελέων συνηγορούν δρώντας τιμωρητικά για τα παιδιά! Ποιος θα προστατέψει τα παιδιά μας;

4). Ο πατέρας δεν έχει κανένα δικαίωμα σαν γονέας πια, αλλά έχει ΜΟΝΟ υποχρεώσεις. Όλες οι δικαστικές αποφάσεις υποχρεώνουν τον ΑΝΕΡΓΟ πατέρα να βρει δουλειά για να πληρώνει διατροφή αφού δεν έχει την επιμέλεια, ενώ την ίδια στιγμή δεν τον μοριοδοτούν για τα παιδιά του στον αγώνα του για εύρεση εργασίας ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ. Τον θεωρεί ΑΤΕΚΝΟ δηλαδή! Αυτό είναι παράλογο, αντιφατικό, απαξιωτικό, εκδικητικό και τιμωρητικό από κράτος προς τον πατέρα.

‘Ολα τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα την ψυχολογική κακοποίηση των παιδιών με ανεπανόρθωτα ψυχικά τραύματα, και την οικονομική και ψυχική καταστροφή των πατεράδων. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς μετά το διαζύγιο όπως τους είχαν και πριν το διαζύγιο. Εκπροσωπώντας χιλιάδες παιδιά και πατεράδες λοιπόν, ρωτάω : “Γιατί κακοποιούνται τα παιδιά και αδικούνται οι πατεράδες μετά το διαζύγιο; -ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΡΑ!!”.

Ευχαριστώ

Δούμας Γεώργιος