Συστατικά
Μίγμα Α
- 250γρ βούτυρο
- 250γρ ζάχαρη άχνη
- ¼ του λεμονιού ξύσμα
- 1 δόση βανίλιας
Μίγμα Β
- 300γρ αυγά
Μίγμα Γ
- 300γρ αλεύρι μαλακό ή ζαχαροπλαστικής κοσκινισμένο
- 8γρ μπέικιν κοσκινισμένο
- 50γρ κακάο κοσκινισμένο
- 50γρ σοκολάτα γάλακτος ή δάκρυα μπίτερ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε με το φτερό τα Α έπειτα τα Β ένα-ένα και μετά τις σκόνες στο χέρι
- Βουτυροαλευρώνουμε μια φόρμα και γεμίζουμε έως τα ¾ χαράσσοντας στην μέση με μια χούφτα
- Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 60-70′
- [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yQi_zISzdII&fbclid=IwAR27I95b-78o_ymOGbHCH6TowYt38L7mjKfcl_4i–fwu5kXgiMYqIlZdfw&ab_channel=E%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BFJKfoodland[/youtube]