Σύλλογος γονέων – κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία Πιερίας-Επίσκεψη του προέδρου της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Γ. Χρυσανθακόπουλου

Κοινωνία

Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεθήκαμε στον ανανεωμένο μας  Πολυχώρο  “Καφέ Κομπολόι” τον Πρόεδρο της Αθλητικής Γυμναστικής Ένωσης Πιερίας κ. Γιώργο Χρυσανθόπουλο, διεθνή καλαθοσφαιριστή που τίμησε  τα χρώματα της Πατρίδας μας και την πόλη που τον ανέδειξε, την  Κατερίνη μας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο κ. Χρυσανθόπουλος επέδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για την Ομάδα  Καλαθοσφαίρισης Ατόμων με Αναπηρία  η οποία στελεχώνεται από παιδιά τού Συλλόγου μας. Μαζί του η εξαιρετική κ. Μάγδα Καρρά προπονήτρια της ομάδας.

Τούς οφείλουμε πάρα πολλά και τούς ευχαριστούμε από καρδιάς καθ  όσον έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής των παιδιών μας αλλά και των γονέων.  Η ομάδα μας ΑμεΑ, θα έχει και πάλι συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα κατά την νέα αθλητική  περίοδο παίζοντας με την φανέλα  της   Α.Γ.Ε.Π και με συνοδοιπόρους τον κ. Χρυσανθόπουλο και την κ. Καρρά. Θα πορευτούμε με πρόγραμμα με σχέδιο και προ πάντων με αγάπη για τα παιδιά μας έχοντας δίπλα μας δύο μοναδικούς  φίλους.

Αγαπητοί μας , Μάγδα Καρρά και Γιώργο Χρυσανθόπουλε σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είστε η αχτίδα που ζεσταίνει τις καρδιές μας.

Κατά την συζήτηση εφαρμόστηκαν μέτρα προστασίας κατά τού  Covid- 19

Ο Πρόεδρος

Γεωργιάδης Γιώργος