Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στο πλευρο του Μάριου και της Ελευθερίας

Κοινωνία

Την Κυριακή 4/10 αντιπροσωπεια της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικη Διοίκηση Πιερίας αποτελουμενη απο τον προεδρο της και αντιπροεδρο του Εθνικού Τμήματος Παπανικολαου Κωνσταντίνο,τον Αντιπροεδρο Ρίζο Αθανάσιο και τον Γεν. Γραμματέα Μπουκλη Κωνσταντίνο μετέβη στα Καλυβια Ελασσόνας.Εκει είχαμε την χαρά και την τυχη να γνωρίσουμε, να συζητήσουμε και να πάρουμε μαθήματα ήθους και ψυχής από δυο σύγχρονα προτυπα, μια ηρωίδα και έναν ήρωα της ζωής και των ορίων της ανθρώπινης ψυχής, τον Μάριο και την Ελευθερία καθώς και τον παλαίμαχο με σπουδαία καριέρα καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολαου.

Αφού προσφέραμε μπλούζες της ομάδας δρομέων της Τ. Δ. Πιερίας, καπέλα και άλλα αναμνηστικά, καθώς και χυμούς, παστελια και μπάρες σε όλη την αποστολή, στην συνέχεια ξεκίνησε αυτή πλαισιωμενη από τα μέλη της Ένωσης μας Τσιρτσάκη Πέτρο και Συμεωνίδη Γιώργο,οι οποίοι είναι κάτοχοι διπλώματος συνοδου βουνού, την ανάβαση για τον Μυτικα,την κορυφή του Ολυμπου.

Επίσης παρεδωθει τηλεπικοινωνιακός και ορειβατικός εξοπλισμός που εξασφάλιστηκε από την Τ. Δ. Πιερίας για την περαιτέρω συμβολή στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος, της εκπλήρωσης του ονείρου ζωής της Ελευθερίας να κατακτήσει την κορυφή της πατριδας μας.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών πιστη στις αρχές του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της φιλίας που πρεσβευει, θα συνεχίσει να πραγματοποιει και να συμμετάσχει σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που αναδεικνύουν και εκφράζουν το αληθινό κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικου.

Servo per amikeco’Υπηρετώ δια της φιλίας’

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος