Δήμος Κατερίνης – ΔΕΥΑΚ: Αποστολή αλληλεγγύης στους Δήμους Μουζακίου & Καρδίτσας

Κοινωνία Πολιτική

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους, στις πληγείσες από τον κυκλώνα «Ιανό», περιοχές των Δήμων Μουζακίου και Καρδίτσας, κατέδειξαν σήμερα ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ Κατερίνης παραδίδοντας 2 χλμ σωληνώσεων για την αποκατάσταση των υποδομών στη ΔΕΥΑ Μουζακίου και μία νταλίκα με νερά για τους πλημμυροπαθείς στη ΔΕΥΑ Καρδίτσας, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, ως επικεφαλής της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Δήμαρχο Μουζακίου  Φάνη Στάθη και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Μουζακίου Θωμά Μακρή, καθώς και με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καρδίτσας Κώστα Παπαλό. Παρόντες στην αποστολή και οι αντιδήμαρχοι Κατερίνης Γιάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Κυριακίδης αντίστοιχα.

Στη διάρκεια των συναντήσεων, τα μέλη της αποστολής έγιναν αποδέκτες των θερμών ευχαριστιών των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης των δύο περιοχών, ενώ ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος εξέφρασε την αλληλεγγύη και συμπαράσταση των πολιτών του Δήμου Κατερίνης στους πληγέντες από τη Θεομηνία. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης ευχήθηκε καλή δύναμη και ταχεία αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν.