Παρουσίαση του νέου σήματος και 100 υπ. περιφερειακών συμβούλων της «Αλληλεγγύη» από τον Α. Τζιτζικώστα -Πιερία

Πολιτική

Το νέο σήμα και 100 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειακής παράταξης«Αλληλεγγύη» παρουσίασε χθες στους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στην παρουσίαση οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους 100 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, των οποίων τα ονόματα ανακοινώθηκαν. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι 9 υποψήφιοι, που θα συμπληρώσουν το συνδυασμό της παράταξης «Αλληλεγγύη», για τις εκλογές του Μαΐου 2019.

Ο κ. Τζιτζικώστας θέτοντας το στόχο της επόμενης τετραετίας για την Κεντρική Μακεδονία είπε ότι αυτός είναι «όλοι μαζί να χτίσουμε μια πραγματικά σύγχρονη και ανθρώπινη Περιφέρεια».

Ο κ. Τζιτζικώστας έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η «Αλληλεγγύη» είναι μια «πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη»: «Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε που πήραμε μια μεγάλη και τολμηρή απόφαση: Να δημιουργήσουμε εδώ, στον τόπο μας, στην Κεντρική Μακεδονία, μια πραγματικά αυτοδιοικητική και αυθεντικά υπερκομματική παράταξη. Μια παράταξη ανθρώπων που τους ένωνε η αγάπη για τον τόπο τους, η διάθεση για προσφορά, το πάθος για δουλειά. Μια παράταξη ανθρώπων που δεν συμβιβάστηκαν με τις συνθήκες που έφερνε η κρίση, αλλά θέλησαν να χτίσουν μια άλλη προοπτική, ένα διαφορετικό μέλλον, για να έχει κάθε άνθρωπος την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πετύχει. Την παράταξη αυτή, που την ονομάσαμε ‘Αλληλεγγύη’, οι συμπολίτες μας από άκρη σε άκρη, σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία, την εμπιστεύτηκαν και την αγκάλιασαν. Και όλοι μαζί δημιουργήσαμε την πιο μεγάλη, την πιο πλατιά κοινωνική συμμαχία που έγινε ποτέ στη χώρα μας».
Αναφερόμενος στο έργο που συντελέστηκε την τελευταία πενταετία από την «Αλληλεγγύη» ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι «η ακλόνητη βούληση μαζί με το ισχυρό αίσθημα ευθύνης, απέναντι στον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε τη ζωή και το μέλλον του, μας έδωσε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, να διεκδικήσουμε περισσότερα, να φέρουμε λύσεις και αποτελέσματα στον τόπο μας.

Οι υποψήφιοι από την Πιερία

Αριστείδης (Άρης) Αγγέλου

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος

Γεώργιος Κοκαβίδης

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Μαρία Μαλλιάρα

Ιατρός Νεφρολόγος, Περιφερειακή Σύμβουλος

 Σοφία Μαυρίδου

Δικηγόρος, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

 Ηλίας Παπανικολάου

Φοιτητής Νομικής ΑΠΘ

Απόστολος Τζόβας

Επιχειρηματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος