H Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στην κορυφή της Ελλάδας μαζί με τον Μάριο και την Ελευθερία

Κοινωνία

Oι Τοπικές Διοικήσεις Πιερίας και Δράμας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με την υποστήριξη και του Εθνικού Τμήματος θα συμμετάσχουν σε μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή αγάπης και ανθρωπιάς!

Συγκεκριμένα δυο Αστυνομικοί της Δ.Α. Πιεριας μέλη της I. P. A. (International Police Association) κάτοχοι διπλώματος οδηγού βουνού θα βοηθήσουν μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες του Μάριου, την Ελευθερία να εκπληρώσει ένα όνειρο ζωής, να ανέβει στον Μύτικα, στο πιο ψηλό σημείο του μυθικού βουνού, του Ολύμπου και να κατακτήσει έτσι την κορυφή της πατρίδας μας!!!

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών πιστή στις αρχές που πρεσβεύει, θα συνδράμει πάντα εθελοντικά και με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και αλληλεγγύης σε πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που παράγουν ήθος, πολιτισμό, φανερώνουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και προβάλουν υγιή πρότυπα για την κοινωνία μας!!!

Ευχαριστούμε την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για την διάθεση ασύρματων προς διευκόλυνση της επικοινωνίας της αποστολής!

Σας καλούμε την προσεχή Κυριακή να δώσουμε όλοι μαζί το εναρκτήριο λάκτισμα ηθικής στήριξης σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο και τολμηρό εγχείρημα του Μάριου και της Ελευθερίας και να τους ευχηθούμε όλοι μαζί ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! “

Servo per amikeko” “Υπηρετώ διά της Φιλίας”
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΠΟΥΚΛΗΣ Κωνσταντίνος