Συνάντηση της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον σύλλογο γονέων-κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρία

Κοινωνία

Με μεγάλη χαρά σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου μας υποδέχτηκε  χθες 23.09.2020  στο Καφέ Αναψυκτήριο «Καφέ Κομπολόι»   την Περιφερειάρχη μας   κ. Σοφία Μαυρίδου  η οποία  προσέφερε στα παιδιά μας αντισηπτικά και άλλα υλικά για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Την  κ. Περιφερειάρχη ενημερώσαμε σχετικά με τους σκοπούς ,τις δράσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου αλλά και την συμμετοχή μας στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα .

Επίσης την ενημερώσαμε για τα προβλήματα και τις ανησυχίες μας ως  προς την λειτουργία του «Καφέ Κομπολόι»  στο οποίο διατηρούμε  και γυμναστήριο με σύγχρονα όργανα άσκησης  όπου ασκούνται και δραστηριοποιούνται  τα παιδιά μας.

Η κ. Μαυρίδου  έδειξε από την αρχή πολύ μεγάλη κατανόηση αλλά και γνώση των προβλημάτων και διάθεση για εξεύρεση λύσεων. Επίσης έδειξε  προσωπικό ενδιαφέρον για την συνέχιση της  εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και για το Καφέ Αναψυκτήριο «Καφέ Κομπολόι» καταθέτοντας προτάσεις και σκέψεις για την δραστηριότητα του συλλόγου και του καφέ- γυμναστηρίου.


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζω στην  Περιφερειάρχη κ. Μαυρίδου,  τις θερμές μας ευχαριστίες για το αμέριστο ενδιαφέρον που επέδειξε, για τα προβλήματα του Συλλόγου και γενικότερα των ΑμεΑ.

Και για τις λύσεις που δρομολογούνται .

Ευχαριστούμε επίσης θερμά για το υλικό που μας προσέφερε.
Κατά την συνάντηση συζήτηση τηρήθηκε το ιατρικό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γεωργιάδης Γεώργιος