Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΙΟΥΚΑΣ ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ

Πολιτική

Την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Τζιούκα για Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.

«Με μεγάλη εργασιακή εμπειρία και διάθεση να προσφέρει στα κοινά, ο αγαπητός φίλος Βαγγέλης Τζιούκας συστρατεύεται με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. Δίου – Ολύμπου για ένα μέλλον με αξιώσεις για όλους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.

Η δήλωση του κ. Τζιούκα

«Γεννήθηκα το 1953 στο Λιτόχωρο Πιερίας όπου και είμαι μόνιμος κάτοικος. Εργάστηκα στο Εμπορικό Ναυτικό μέχρι το 1984. Από  το 1985 και μέχρι την συνταξιοδότησή μου εργάστηκα ως Τεχνικός Παραγωγής στην δημοτική επιχείρηση αμμορυχείο Λιτοχώρου (ΔΕΑΛ). Υπήρξα πρωτεργάτης στη ΔΕΑΛ τόσο στο αρχικό της στήσιμο όσο και στο ξεκίνημα και την λειτουργία της. Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με πραγματικό ενδιαφέρον για την πρόοδό του, ικανούς και έτοιμους να συνεργαστούν σε κάθε βήμα. Οι ξεκάθαροι στόχοι και οι συνέργειες μπορούν να παράγουν το αποτέλεσμα που προσδοκούμε ως κοινωνία. Δηλώνω παρών στο κάλεσμα του Αστέριου Φαρμάκη να εργαστούμε για έναν Δήμο Ισχυρό για Όλους».