Διακόπτεται από αύριο η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον κόμβο Αγαθούπολης της Ε.Ο.Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα-Κλειστή για το ίδιο διάστημα και η είσοδος στην Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού.

Κοινωνία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας και Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Ημαθία και στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 έως και την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 8 το πρωί έως τις 19.30 το απόγευμα ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Αγαθούπολης της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επίσης για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα είναι δυνατή η είσοδος στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικής διαδρομής και συγκεκριμένα:

  • στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια,
  • στον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και
  • μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγαθούπολης θα εισέρχονται στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.