Παραμένουν στον Δήμο Κατερίνης οι 26 συμβασιούχοι στην υπηρεσία καθαριότητας

Κοινωνία

Παραμένουν στις θέσεις τους οι 26 συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης, μετά από απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου που εκδόθηκε σήμερα. Συγκεκριμένα, η απόφαση εξασφαλίζει την απασχόληση τους έως τις 17 Δεκεμβρίου 2026, ημερομηνία κατά την οποία έχει οριστεί η επόμενη δικάσιμος για την υπόθεσή τους.

Οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ιωάννη Ντούμο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ηλία Τάπρα, τον Διευθυντή της Υπηρεσίας Καθαριότητας Κωνσταντίνο Κιτιξή, καθώς και τους νομικούς συμπαραστάτες τους, Δημήτρη Περπατάρη και Αχιλλέα Νικολαΐδη, για την στήριξη και τη συμβολή τους στην θετική εξέλιξη της υπόθεσης.

Επιπλέον, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Τάπρας επανέλαβε τη δέσμευση της διοίκησης Ι.Ντούμου να στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους, επισημαίνοντας την αφοσίωση που καθημερινά επιδεικνύουν στον τομέα της καθαριότητας.