Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Ι.Ο.Θ.) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.), διοργάνωσε τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΑΦΑΝΟΥΣ ΝΑΥΤΟΥ 2026, το Σαββατοκύριακο 09 & 10 Μαΐου. Με επιτυχίες και γεμάτη εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχαν το διήμερο 09 & 10 Μαΐου.
Τα αποτελέσματα μετά από πέντε ισιδιοδρομίες στα OPTIMIST ανάπτυξης στην 1η θέση χρυσό μετάλλιο η Χαραλαμπίδου Αναστασία στη 10η θέση ο Φειδαρος Ιάσωνας 11η θέση ο Θεωχαρης Γιώργος καί 21η θέση ο Μανιωτης Χαράλαμπος.
Στην αγωνιστική κατηγορία των OPTIMIST στην 2η θέση ασημένιο μετάλλιο ο Κουκουνάρας Γεώργιος καί στην 38η θέση ο Καρπουζας Κωνσταντίνος.
Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής μας Νότης Καρπουζας καί ο Μανιωτης Ιωάννης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συγχαίρει θερμά τους αθλητές και τον προπονητή Νότη Καρπούζα για την προσπάθεια και την εξαιρετική παρουσία της ομάδας.

