Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, η ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου αγωνίστηκε φορώντας το όνομα του Συλλόγου ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στις φανέλες της, εκφράζοντας έμπρακτα τη στήριξή της και αναδεικνύοντας τη δύναμη της αλληλεγγύης και της συμπερίληψης στον αθλητισμό.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, πραγματοποιήθηκε με έντονα συναισθήματα χαράς η συμμετοχή των ωφελουμένων της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στον ποδοσφαιρικό αγώνα Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Ελασσόνα, όπου είχαν την τιμή να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύοντας τους ποδοσφαιριστές.










Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στις τσιρλίντερς μας, στα κορίτσια μας, ωφελούμενες και προσωπικό του Συλλόγου μας, οι οποίες με την ενέργεια και τον ρυθμό τους εντυπωσίασαν στο το κοινό τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και στο ημίχρονο, ενισχύοντας την ήδη μοναδική ατμόσφαιρα.
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε επίσης η συμμετοχή των ωφελουμένων στη διαδικασία εκτέλεσης πέναλντι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, προσφέροντας χαρά και συγκίνηση τόσο στους ίδιους όσο και στους φιλάθλους, που τους αντάμειψαν με το πιο θερμό τους χειροκρότημα.








Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην πρωτοβουλία της ομάδας Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν και στήριξαν τη συμμετοχή μας σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αγώνα. Τη δράση συντόνισαν η γυμνάστρια κ. Σοφια Περτσικάπα και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Μαρία Χατζηανδρώνη της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.












Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα της Ελασσόνας επικράτησε της ομάδας του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με σκορ 1-2. Παρά την ήττα της ομάδας μας, ένα αποτέλεσμα που περιορίζει τις πιθανότητες ανόδου, η σημασία του αγώνα ξεπερνά κατά πολύ το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Η δύναμη της αλληλεγγύης, της συμπερίληψης και της ισότιμης συμμετοχής στον αθλητισμό αναδείχθηκε ως το πραγματικό μήνυμα της ημέρας, υπενθυμίζοντας πως οι αξίες που ενώνουν τους ανθρώπους είναι τελικά πιο σημαντικές από κάθε σκορ.


