Συνάντηση της βουλεύτριας Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ε.Σκούφα με επιχειρηματίες του τουρισμού στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης.

Κοινωνία Πολιτική Τουρισμός

Με επιχειρηματίες του τουρισμού συναντήθηκε το Σάββατο 6/6 η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές μας επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους για επανεκκίνηση μετά την καραντίνα, η αβεβαιότητα και η έλλειψη ρευστότητας και χρηματοδότησης.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν και η ποιότητα της θάλασσας και η προσπάθεια που γίνεται και από την δημοτική αρχή για να σταματήσει η μόλυνση των καναλιών που γίνεται από βιομηχανίες και μονάδες της περιοχής. Η βουλεύτρια δήλωσε ότι θα συνδράμει με κάθε μέσο την κοινή προσπάθεια για να σταματήσουν οι παρανομίες που δυσφημίζουν την περιοχή και υποβαθμίζουν την ποιότητα της θάλασσας και φυσικά το τουριστικό προϊόν.

Συζητήθηκαν ακόμη και άλλα γενικότερα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και στα οποία, όπως δήλωσε, θα σταθεί αρωγός με κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις.