Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή των ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Κοινωνία

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, δέχθηκε τη Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2025, στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον νέο Διοικητή των ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς, Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Σταύρο Ανυφαντή. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Πιερίας, ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΒ), Βασίλης Μαυρίδης.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κο Ανυφαντή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και εξέφρασε την προσδοκία για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και των ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θερμό κλίμα με ανταλλαγή δώρων, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία εκτίμηση και την πρόθεση για εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και της τοπικής κοινωνίας.