Εμποροπανήγυρη Αιγινίου: Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις των εκθετών, νέοι κανόνες λόγω covid19

Κοινωνία Πολιτική

Με τρόπο λειτουργίας απολύτως συμμορφωμένο με τις διατάξεις του νόμου που αφορά το υπαίθριο εμπόριο και τις τροποποιήσεις του εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω του κορωνοϊού πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικά η μεγάλη εμποροπανήγυρη στο Αιγίνιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόθεση του δήμου Πύδνας Κολινδρού είναι να υπάρξει ειδική μέριμνα για τις τιμές των ενοικίων των οικοπέδων, οι οποίες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης θα είναι 11-20 Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις των εκθετών για την εμποροπανήγυρη θα ξεκινήσουν περι τα μέσα Ιουνίου με επισυναπτόμενα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα ορίσει το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου.

Οι αιτήσεις δεν θα κατατίθενται με αυτοπρόσωπη παρουσία εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω του covid-19 αλλά θα γίνονται δεκτές είτε ταχυδρομικά είτε ηλεκτρονικά. Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)- ξεχωριστό από το κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου- ο οποίος θα δέχεται αποκλειστικά τις αιτήσεις των εκθετών της εμποροπανήγυρης.

πηγή:voria.gr