Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ14 – ΕΠΣ Λάρισας – ΕΠΣ Πιερίας 1 – 2

Αθλητικά

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Πιερίας, κερδίζοντας στο γήπεδο της Φιλιππούπολη Λάρισας την αντίστοιχη τοπική Ένωση με σκόρ 2 -1 .

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 23′ σε προσπάθεια του του Σαμαρά από κοντά ο Δημητρίου έκανε το 0 – 1, για την Πιερικη ομάδα .

Στο 34′ ο Σαλτζίδης ολομόναχος ισοφάρισε για τους γηπεδούχους .

Στο 72′ ο Βασιλειάδης με κοντινό πλασσέ έγραψε το 1 – 2 και έδωσε τη νίκη στην Πιερία .

Διαιτητής ο κ. Παγωνόπουλος Κωνσταντίνος και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ.

Μακρόπουλος Αναστάσιος και Θάνος Ελευθέριος από την Ένωσης Θεσσαλίας .

Οι συνθέσεις :

ΕΠΣ Λάρισας (Χρήστος Καπελιάνης)

Εσερμπέτης στο 61′ Παναγιωτίδης, Αλεξανδρής, Ρακιντζόγλου στο 41′ Γαργάλας, Τοπάλης στο 61′ Παπακώστας, Τζελέζι, Καλφούντζος στο 61′ Τζανακούλης, Μητρούλας στο 61′ Παρλίτσης, Θεμελής στο 61′ Κακαβίτσης,   Σαλτζίδης στο 55′ Λίτσιος, Καραγιάννης στο 41′ Δελλής, Τακούλας στο 41′ Μπάτζιος .

ΕΠΣ Πιερίας (Δημήτρης Μιχωλός)

Τζημαγιώργης, Παλουτσάι στο 61′ Μανίκας, Νικολαΐδης Κ. στο 56′ Παπαγεωργίου, Ουσταγιαννίδης, Παπαδόπουλος Δ-Μ. στο 41′ Νικολαΐδης Ν. ,Τσώλης στο 56′ Πατρης, , Μποτζώρης στο 56′  Βασιλειάδης, Φτεργιώτης, Σαμαράς στο 41′ Κουτσαντάς, Χατζής στο 41′ Μπαλτατζής, Δημητρίου στο 61′ Κελεσίδης .

Για την επιτροπή Δημοσίων σχέσεων της ΕΠΣ Πιερίας Γιώργος Καρανικόλας 

Στις φωτό : 

1) Η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Πιερίας 

Η ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας 

Ο Παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ Γιώργος Πλίτσης (μέσον), με τον Προπονητή της μικτής ομάδας της ΕΠΣ Πιερίας κ. Δημήτρη Μιχωλό και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας Γιώργο Καρανικόλα .