Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2026
Header (970x250)
Τελευταία νέα
Μήνυμα δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940Δημήτριος Χαλεπής: "Το Έπος του '40 φωτίζει τον δρόμο της εθνικής μας ανεξαρτησίας - Το "ΟΧΙ" των Ελλήνων δεν διαπραγματεύεται!"«Μνήμες που επιμένουν, ρίζες που δεν ξεριζώνονται»: Εκδήλωση τιμής και μνήμηςΑ. Τζιτζικώστας: «Σε μια εποχή που η Ευρώπη αναζητά νέους δρόμους και κατευθύνσεις, η Θεσσαλονίκη μπορεί να πρωταγωνιστήσει και θα πρωταγωνιστήσει»Όμιλος ΔΕΗ: Με τέσσερις νέες, ευέλικτες αεριοστροβιλικές μονάδες ενισχύονται οι σταθμοί σε Ρόδο και ΚωΛέσχη Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος: Μια Λέσχη Πολιτισμού για όλους"Οι Δούλες" του Ζαν Ζενέ σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου έρχονται για 5 μόνο παραστάσεις Θέατρο Τεχνών ΘεσσαλονίκηςΔήμος Κατερίνης: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων σε προωθητική δράση της AEGEAN

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων σε προωθητική δράση της AEGEAN

Η AEGEAN και η θυγατρική της εταιρεία Olympic Air αναμένεται να λανσάρουν μια νέα, καινοτόμα ενέργεια κατά το πρώτο τετράμηνο του 2026. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να προσφέρουν στις πτήσεις τοπικά προϊόντα από επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα από όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

          Με την παρούσα πρόσκληση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας- Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων) καλεί τις επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση. Μια δράση η οποία εντάσσεται στη στρατηγική της Περιφέρειας για την προβολή και προώθηση των ποιοτικών προϊόντων της μακεδονικής γης, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της περιοχής, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την προβολή της ξεχωριστής γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου.

Τα προϊόντα θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

-Σνακ αλμυρά ή γλυκά

- Ατομικά συσκευασμένα

- Βάρος περίπου 25 γρ.

- Διατήρηση σε συνθήκες ξηρής αποθήκης

- Προϊόντα ανθεκτικά στη θραύση

- Προϊόντα που μπορεί να έχουν επικάλυψη ζάχαρης ή άλλου συστατικού παρακαλούμε να προτείνετε κάτι εναλλακτικό χωρίς αυτή την επικάλυψη  (για παράδειγμα λουκούμια χωρίς τη ζάχαρη άχνη)

- Καθώς η συνεργασία αφορά σε ενέργεια για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής τυχόν υπολειπόμενης ποσότητας προϊόντων στο τέλος του τετράμηνου

          Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη δράση παρακαλούμε να αποστείλουν τη συνημμένη αίτηση συμπληρωμένη στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  g.karali@pkm.gov.gr και dao@pkm.gov.gr  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2025.

Οριζόντια (830x120)