Επανέναρξη λειτουργίας του κλάδου εστίασης από 25/05/2020 – Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: «θα σταθούμε δίπλα τους»

Κοινωνία Οικονομία

Στο πλαίσιο της σταδιακής  αποκατάστασης της λειτουργίας του συνόλου της Οικονομίας, από τις 25/05/2020 επαναλειτουργεί ο κλάδος της εστίασης.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι συνθήκες και οι όροι της λειτουργίας του ,για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, δεν θα είναι ίδιοι με αυτούς που ίσχυαν πριν την επιβολή της αναγκαστικής αργίας, λόγω της πανδημίας COVID 19.

Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που βίωσαν και βιώνουν τα μέλη μας, που δραστηριοποιούνται στο νευραλγικό, για την Οικονομία της χώρας, κλάδο της εστίασης, επιθυμώ,  ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, να τους ευχηθώ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στο έργο τους.

Τώρα μάλιστα που αυτό αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα, λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, στη διάρκεια της οποίας θα κληθούν, όχι μόνο να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές και οικονομικές τους υποχρεώσεις, αλλά και να συμβάλλουν με την ποιότητα των υπηρεσιών τους στη γενικότερη προσπάθεια ανάταξης της Οικονομίας μας.

Ως Επιμελητήριο Πιερίας, θα σταθούμε δίπλα τους ,προσφέροντας ακούραστα την αρωγή μας στον αγώνα τους, ο οποίος θα διεξαχθεί κάτω από πρωτόγνωρες, για τη χώρα μας, κανονιστικές και ρυθμιστικές συνθήκες.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Χατζηχριστοδουλου