Ολικός αποκλεισμός της σήραγγας Κατερίνης στις 15/9 για 5 εβδομάδες – Αντί για 12 στις 26/10 ο αγώνας “Τρέχω για την Κατερίνη”

Αθλητικά Κοινωνία

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Κατερίνης, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο ολικός αποκλεισμός και των δύο κλάδων της Σήραγγας Κατερίνης μετατίθεται για τις 15 Σεπτεμβρίου 2025 και θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες. Ο αποκλεισμός κρίνεται απαραίτητος για τη διενέργεια τελικών ελέγχων, δοκιμών και ρυθμίσεων στα αναβαθμισμένα συστήματα της σήραγγας.

Λόγω του ότι η κυκλοφορία εκτρέπεται στην περιφερειακή οδό, δεν είναι εφικτό να αποκλειστεί για τα οχήματα, ώστε να διέλθουν απρόσκοπτα οι δρομείς.

Κατά συνέπεια, η ημερομηνία διεξαγωγής του 12ου Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη» μεταφέρεται για την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2025.