Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις & συστηματικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας

Πολιτική

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ικανοποιείται με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή των Κοιμητηρίων της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης, που ολοκληρώνονται εντός των επόμενων ημερών, από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Παράλληλα, με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών, σε εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις διαγράμμισης των οδών,  οι οποίες εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.

Ειδικότερα, εφαρμόζονται σε διαβάσεις πεζών, θέσεις στάθμευσης, φορτοεκφόρτωσης, σήματα ΚΟΚ κ.α. κατά μήκος κεντρικών και δευτερευόντων οδικών αξόνων στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, όπου κριθεί απαραίτητο και κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου.

Τέλος, την τρέχουσα περίοδο συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις για τις νέες στάθμευσης ΑμΕΑ στον αστικό ιστό, ενώ στο πλαίσιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τοποθετούνται οριοδείκτες (πλαστικά κολωνάκια) οδοστρώματος για την αποφυγή παράνομης στάθμευσης.