Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Κοινωνία Πολιτική

Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υποδέχτηκε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισέληνου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας. Στη συνάντηση, παρέστησαν, ο Αντιπρόεδρος, κ. Δημήτρης Κατιρτζής, ο Γραμματέας, κ. Ναούμ Οικονόμου, ο  Ταμίας, κ. Αντρέας Παγούρας και τα μέλη κ.κ., Ιωάννης Ιωαννίδης, Γεωργία Χαλκίδου και Χρήστος Τσικούρας.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της, στο Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ερυθρού Σταυρού, για τα βαθιά ανθρωπιστικά ιδανικά που χαρακτηρίζου τα μέλη του, για τη δυναμική του πορεία, το διαχρονικό και σπουδαίο εθελοντικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο, που επιτελεί με υποδειγματική ανιδιοτέλεια, ζήλο και αγάπη προς όφελος της κοινωνίας και την καθοριστική του συμβολή -κινητοποίηση και παροχή βοήθειας σε έκτακτες και δύσκολες καταστάσεις.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσίασαν τις δράσεις και το μελλοντικό πρόγραμμα των ενεργειών τους  και διαβεβαίωσαν για τη συνέχιση του πολυδιάστατου έργου τους μέσω της αλτρουιστικής προσφοράς των μελών καθώς και της αγαστής συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή με γνώμονα την προσφορά βοήθειας προς το συνάνθρωπο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχαρίστησε το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ερυθρού Σταυρού, για την έντονη  κοινωνική – φιλανθρωπική – ανθρωπιστική δράση στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης και υποσχέθηκε αρωγή στην πραγμάτωση των στόχων του και στην προώθηση του εθελοντισμού με βάση τη φιλαλληλία, την αλληλεγγύη και τις ανθρωπιστικές αρχές.