Kαλλιτεχνική δράση για παιδιά με θέμα «Τι κοινό έχουν ένα χαμόγελο, μια βούλα και ένα ηλιοτρόπιο;» 

Πολιτισμός

Η Εφορεία Λόγου και Τέχνης της Εστίας Πιερίδων Μουσών στο πλαίσιο των ¨Εαρινών Ημερών Μουσών 2025¨ ολοκλήρωσε στο χώρο της Εστίας, στις 23, 24 και 25 Απρίλη, την καλλιτεχνική δράση για παιδιά με θέμα «Τι κοινό έχουν ένα χαμόγελο, μια βούλα και ένα ηλιοτρόπιο;» 

Μα φυσικά… την αγάπη για τη φαντασία και την τέχνη! Μέσα από τη ματιά του Βαν Γκογκ, της Γιαγιόι Κουσάμα και του Λεονάρντο ντα Βίντσι, τα παιδιά μας έγιναν μικροί καλλιτέχνες, ταξίδεψαν σε κόσμους μαγικούς και γέμισαν τον δικό μας κόσμο με φως, χρώμα και χαμόγελα! Δημιουργήσαμε, γελάσαμε, μοιραστήκαμε στιγμές, και αφήσαμε το δικό μας ηλιοτρόπιο να ανθίσει στην καρδιά μας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά 6-9 ετών και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όσους μας συνόδευσαν σ’ αυτή τη φανταστική περιπέτεια τέχνης!

Την Ειρήνη Τουρλακίδου, την Γιώτα Κοντελίδου ,την Εύα Μαυρομάτη και τη Βίλλυ Παπαδοπούλου, που με το μεράκι τους υλοποιήθηκε το τριήμερο πρόγραμμα, όπως και την Σοφία Χαραλαμπίδου, υπεύθυνη της καλλιτεχνικής επιμέλειας της δράσης.


Το Δ.Σ.